רשות השידור נ' יונסהתנגדות לביצוע תביעה על סכום קצוב בתיק הוצל"פ מס'

: | גרסת הדפסה
ת"ת
בית משפט השלום חדרה
22560-07-13
9.1.2014
בפני :
שמעון רומי

- נגד -
:
מוחמד יונס -
:
רשות השידור – תאגיד מכוח חוק 500500566
החלטה

החלטה

ביום 18/7/2013 ניתנה על ידי החלטה בבקשת המבקש להארכת מועד להגשת התנגדות לביצוע תביעה בתיק ההוצל"פ שבכותרת, המזמינה את תשובת המשיבה בתוך 20 יום.

ההחלטה גם מאזכרת את זכות המענה השמורה למבקש.

עפ"י החלטת רשם ההוצל"פ מיום 7/7/2013, מדובר באיחור בן כ-5 חודשים בהגשת ההתנגדות.

ביום 15/12/2013 הגיש המבקש בקשה להאריך מועד ולהימנע ממחיקת בקשתו, כפי שמשתמע מהחלטה שניתנה ע"י מזכירת בימ"ש זה המציינת, כי בתיק אין סימוכין להמצאת העתק הבקשה לצד שכנגד.

הבקשה למתן ארכה לא נדונה עד כה, ולמיטב בדיקתי, גם לא הובאה בפני עד היום.

היום, הובאה בפני תשובת הזוכה המאזכרת את החלטתי מיום 18/7/2013, אותה קיבלה הזוכה ביום 26/12/2013 ומכל מקום, תגובת המשיבה לבקשת המבקש היא, כי מותירה היא את ההחלטה בבקשה, לשיקול דעת ביהמ"ש.

באותה החלטה שניתנה על ידי, ביום 18/7/2013, נקבע גם, כי עיכוב הליכי ההוצל"פ ישתכלל כנגד הפקדת ערבון בן 2,000 ₪ בתיק ההוצל"פ שבכותרת, וכי על החייב להודיע, אם הפקיד ערבון.

עד כה, לא הוגשה שום הודעה וסביר להניח, כי לו היה מופקד ערבון, היה המבקש מיידע את ביהמ"ש ואת הצד שכנגד.

תיק ההוצל"פ אינו נגיש לבימ"ש.

איני יודע מה גובה החוב בו, נכון להיום, איני יודע אם ננקטו בו הליכים כלשהם, אם לאו ואיני יודע אם הופקד שם ערבון כלשהו.

המבקש ישא בהוצאות המשיבה לשכ"ט עו"ד, בסך 500.00₪, בלא כל קשר להמשך ההתדיינות.

בנסיבות אלו, אני מאריך את המועד להגשת התנגדות, עד ליום הגשתה בפועל, היינו, ביום 7/7/2013 ואולם, הליכים שננקטו בתיק ההוצל"פ, אם ננקטו, לא יבוטלו, אלא אך יעוכבו מעתה ואילך.

כספים אם נגבו בתיק עד כה, יעוכבו בתיק עד תום ההתדיינות בבימ"ש זה, ועפ"י תוצאותיה.

המבקש ימציא החלטה זו ליישום בלשכת ההוצל"פ, בתוך 10 ימים מיום המצאתה לבא כוחו.

ההתנגדות תידון בפני ביום שני 3/3/2014 בשעה 10:00.

אם מוותרת המשיבה על חקירת מצהיר, תימסר על כך הודעה למצהיר, במסירה כדין, בד בבד עם הגשת בקשה מתאימה בתיק.

הבקשה תוגש, לא יאוחר מ- 10 ימים, לפני מועד הדיון.

אם יגיעו הצדדים להסכמה דיונית או אחרת, המייתרת את הדיון – יגישו בקשה משותפת מבעוד מועד, היינו, לא יאוחר מ-10 ימים לפני מועד הדיון.

בקשה לדחיית מועד הדיון, תוגש בתוך זמן סביר מראש בציון עמדת הצד שכנגד.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>